Полезно и интересно

PHS WATERLOGIC БЕШЕ ОТЛИЧЕНА В КАТЕГОРИЯТА ‘КОМПАНИЯТА С НАЙ-ДОБЪР ПРОДУКТ’ НА ПРЕСТИЖНИТЕ НАГРАДИ “VENDING INDU

PHS Waterlogic беше отличена в категорията ‘Компанията с най-добър продукт’ на престижните награди  “Vending Industry Awards”, на 12 юни 2013г.

Припозната като водеща компания в индустрията по отношение на техническа иновация, обхват на продуктовото портфолио и стандарт на сервиз, PHS Waterlogic беше отличена и за своята социална и екологична отговорност. Събитието бе част от Изложението Avex 2013, организирано от Datateam Business Media, в сътрудничество с UK Вендинг Асоциацията AVA /Automatic Vending Association/.
“Ние наистина сме поласкани от признанието на толкова много хора в индустрията за качеството на предлаганите от нас филтриращи и пречистващи диспенсъри.”, сподели David Matthews, Изпълнителен Директор на PHS Waterlogic. “PHS Waterlogic винаги е била джижеща сила по отношение на иновацията на индустрията, предлагайки все по-високи и по-високи стандарти в качеството на водата, паралелно с изключително ниво на сервиз и с подчертана проактивна социална отговорност и посветеност на опазване на околната среда. Тази награда е резултата на усилията на всички наши служители, които работят усилено всеки ден, за да предложат най-добрата услуга.”