ASSET e иновативна компания, създадена преди 20 години с отлична експертиза в областта на филтрацията.
В момента Asset e доказан пазарен лидер в Италия и това дава основание на производителя да стартира своята кампания като глобален доставчик.
Отличното представяне на компанията, фокуса върху качеството и постоянната иновация са в основата на станалото факт, стратегическо партньорство между Asset и Brita през 2013 година.Това съдружие осигурява на Asset достъп до безценно  know-how в областта на филтрацията и консумацията на вода, което  BRITA – единствения глобален бранд в сегмента е натрупал през десетилетията.

Winix  е Южно корейски дизайнер и производител на продукти за филтрация на въздух и вода за дома и работното място;.Основана през 1973, WINIX осигурява иновативни и надеждни решения за пречистване на  въздух и вода чрез голям избор от продукти, включително диспенсъри за филтрация, филтри, пречистватели на въздух, де/овлажнители, компоненти за охлаждане и замразяване.WINIX group е листвана на  Корейската стокова борса от  2000  година.
Продуктите на WINIX се отличават със своето качество, дълготрайност, дизайн и висока технологичност  в услуга на потребителя.
Сред най-утвърдените за компанията пазари са  Азия и Северна Америка

Sodax е италианска компания, част от BEVKO Group.

Тя се утвърждава чрез своите различни  компании като специализиран доставчик в областта в прочистването  на вода, диспенсъри за сода, вода и бира, както и premix и  postmix апарати.  Sodax създава, конструира и произвежда висококачествени и софтицирани POU диспенсъри, подходящи за дома и малки офиси. Машините на Sodax  са изключително модерни с последната технология и компоненти от най-високо качество.                                                                                                           Най-съвършеният диспенсър за СОДА&ВОДА, който е създаден единствено според Вашите нужди.

Canaletas е сред водещите и признати Европейски доставчици с 47 годишна история в прозводството на устройства за филтрация и дозиране на вода.
Представена в 50 държави по Света.
С повече от 40 модела компанията покрива широк спектър от нужди.
Активен член на всички значими асоциации в индустрия със сериозен принос в създаването на основните законови норми.
Една от най-иновативните компании с постижения в охлаждането и санитацията.

Запознайте се по-подробно с нашите партньори като изгледате видеата по-долу